Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med ultra all inclusive i Kusadasi for kun 4.674,-


Last minute: 8 dage med ultra all inclusive i Kusadasi i sommerferien for kun 4.674,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med flere pools og beliggenhed lige ved stranden!

Kusadasis særlige stemning og smukke natur gør byen til favoritrejsemål for mange rejsende til Tyrkiet, som hvert år vælger at holde deres ferie i netop denne by. Kusadasi er kendt for gode indkøbsmuligheder, fine strande, en ny marina, et charmerende og livligt natteliv og meget gode forbindelser til områdets øvrige historiske seværdigheder. Når du rejser til Kusadasi, får du utallige muligheder for uforglemmelige oplevelser med venner og familie. Her er de historiske rammer, den traditionelle atmosfære og den hyggelige feriestemning alt sammen er med til at gøre Kusadasi til en ferie, du ikke vil glemme.

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 4. – 11. jul 23 (7 nætter)
v/2 personer4.674,-

 

 

København: 1. – 8. jul 23 (7 nætter)
v/2 personer5.627,-

 


Hotel

På det hyggelige og komfortable Club Yali Hotel & Resort kan du nyde et dejligt ophold med en fantastisk beliggenhed lige ved vandet. Fra stranden foran hotellet strækker der sig en skøn badebro ud i det klare, blå hav, hvor du nemt kan hoppe i vandet eller nyde solen. Er du mere til en tur i poolen er her intet mindre end 3 swimmingpools, som indbyder til en forfriskende dukkert eller feriehygge i poolområdet. På Club Yali Hotel & Resort bor du i hyggeligt indrettede værelser med plads op til 4 personer, der alle er udstyret med enten balkon eller fransk altan. For alle vandhunde findes her også et dejligt vandland med vandrutsjebaner for enhver smag. Ønsker ud at krydre strandferien med udforskning af bylivet, så finder du centrum af Gümüldür ca. 3 km væk, hvor der også i området langs kysten, findes flere butikker, barer dejlige spisesteder. Dit ophold er med All Inclusive, så alle feriens måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen. Vi anbefaler Club Yali Hotel & Resort til familier, der gerne vil nyde en mindeværdig strandferie til Tyrkiet med skønne faciliteter som vandland, flere swimmingpools og selvfølgelig, All Inclusive.

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Kusadasi i juli måned.

 

FRA billund: 4. – 11. jul 23

 

FRA københavn: 1. – 8. jul 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Kusadasi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365