Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på La Palma med all inclusive for kun 5.759,-


8 dage på La Palma med all inclusive for kun 5.759,- per person inkl. fly og super lækkert 4,5-stjernet sportsresort med bl.a. 7 poolområder og fantastisk beliggenhed!

La Palma er den 5. Største af de kanariske øer og selvom den er mindre kendt end f.eks. Gran Canaria og Tenerife, så betyder det på ingen måde at øen ikke har noget at byde på. Vulkanøen er måske den frodigste og smukkeste af alle de kanariske øer og bærer også tilnavne som Isla Verde (Den grønne ø) og Isla Bonita (Den smukke ø).

Se tilbuddet til La palma her:
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Se foreslag til alternative datoer i prisoversigten. Bemærk også at Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 1. – 8. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.759,-

 

København: 8. – 15. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.759,-

 

København: 15. – 22. dec 2023 (14 nætter)
Pris5.759,-

 

Billund: 1. – 8. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.759,-

 

Billund: 8. – 15. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.759,-

 

Billund: 15. – 22. dec 2023 (7 nætter)
Pris5.759,-

 


Hotel

Pragtfuldt sportsresort med All Inclusive og masser af træning og aktiviteter for hele familien!

På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess Vital & Fitness. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste af to verdener, uanset om du er til ren afslapning eller en ferie spækket med sport og træning!

Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness. – Én ting, du endelig ikke må glemme at pakke til ferien, er træningstøjet. La Palma Princess Vital & Fitness er nemlig et gedigent sportsresort med alt til en aktiv ferie spækket med træning, motion og sport! Træn løs i det mere end 1.000 mstore fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, vandgymnastik og meget mere. På resortet finder du også flere tennisbaner, hvor det er muligt at få undervisning. La Palmas smukke natur, der venter uden for hotellet, indbyder til gode ture på mountainbiken – lige fra små-ture med formidable udsigter til downhill-trails for øvede. Der er også gode løberuter i flere niveauer fra hotellet, og vores rejseledere starter ofte dagen med en frisk gå- eller løbetur, hvor du er meget velkommen til at være med.

Se mere her:
KøbenhavnFra_Billund

Hotelindtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til det fantastiske La Palma Princess Vital & Fitness!

 

FRA KØBENHAVN: 1. – 8. dec 2023

 

FRA billund: 1. – 8. dec 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365