Vi finder de bedste rejsetilbud

7 dage i Athen for kun 4.386,-


7 dage i Athen for kun 4.386,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet luksushotel med central beliggenhed, pool og restaurant på tagterrassen og enestående udsigt over byen!

Athen er et fremragende valg, hvis du kan lide både sol, strand og storbyferie. Efter en lang dag med sightseeing ved Athens mange berømte attraktioner er det oplagt at nyde en badetur i det flotte blå Ægæiske Hav. Athen ligger midt i Grækenlands vidunderlige natur med oliventræer og vinmarker, bjerge med frodige skove og hyggelige små havnebyer. Besøg også den idylliske ø Aegina, der kun ligger omtrent en times sejlads fra Athen. Her venter skønne strande, hyggelige græske landsbyer og spændende arkæologiske monumenter.

SE DET GODE TILBUD HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FlySØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. aug – 1. sep 2023
HOTEL3.373,-
FLY1.013,-
I ALT4.386,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 6.745,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 3.373,- per person.

 


Hotel

Det lækre 5-stjernede Wyndham Grand Athens ligger centralt i Athen kun få skridt fra metrostationen Metaxourgeio.

Der er udendørs pool og bar-restaurant på tagterrassen, hvorfra der er vild panoramaudsigt til Akropolis, Lycabettus-bakken og Den Saroniske Golf. Du kan ligeledes forkæle dig selv i spa-centret og holde dig i form i fitnesscentret.

Hotellets elegant indrettede værelser og suiter har aircondition, 43″ LCD-tv, direkte telefonlinje, minibar, espresso-kaffemaskine og moderne badeværelser med mærkevarertoiletartikler, hårtørrer, badekåbe og tøfler.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Athen:

FRA københavn: 26. aug – 1. sep 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Athen: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Transport

Lej evt en bil i Athen. Det er billigt og den kan bestilles her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365