Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 2.847,-


1 uge på Karpathos for kun 2.847,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og enestående udsigt!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Herunder kan du se dem alle:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 21. – 28. aug 23 (7 nætter)
v/2 personer2.847,-

 

 

København: 21. – 28. aug 23 (7 nætter)
v/2 personer3.017,-

 

 


Hotel

 

Det første, du tænker på, når du ankommer til Hotel Argo? Sikke en vidunderlig beliggenhed! Herfra har du den bedste udsigt over den smukke Amopi-bugt og et enestående landskab. Langs med kysten finder du unikke strande, som er perfekte til snorkling og garanterer fantastiske feriebilleder! Haven er fuld af forskellige træer og planter, hvilket skaber en behagelig atmosfære. På terrassen kan du spise din morgenmad hver dag eller nyde en kølig drink i eftermiddagssolen.
Det autentiske hotel drives af en venlig familie, og man mærker straks den græske gæstfrihed. Ejerne Stelios og Iro vil sørge for, at du får en skøn, afslappet ferie. Her kan du virkelig slappe af i fulde drag! Det kan ikke undgås med kombinationen af den rolige beliggenhed og stranden og havet lige foran din dør. Alt i alt er Hotel Argo et fantastisk udgangspunkt for at opleve øen Karpathos og nyde den græske sol!
SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Karpathos:

Fra billund: 21. – 28. aug 23

 

Fra København: 21. – 28. aug 23

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365