Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage ved Pompeji og Napoli for kun 1.415,-


5 dage ved Pompeji og Napoli for kun 1.415,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad!

Pompeji ligger tæt på Napoli og er en spændende historisk by, der blev begravet efter et voldsomt vulkanudbrud fra Vesuv i år 79 e.Kr. I dag giver byen et interessant, lærerigt og lidt uhyggeligt blik tilbage i tiden, hvor du kan gå i romernes fodspor, besøge deres huse og følge deres hverdag. Besøg også Napoli, der byder på fantastiske smagsoplevelser, skønne strande og spændende kulturoplevelser.

SE DET GODE TILBUD HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 24. – 28.  sep 23 (4 NÆTTER)
HOTEL702,-
FLY713,-
I ALT1.415,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.404,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 702,- per person.

 


Hotel

´

Vi har taget udgangspunkt i det godt bedømte 4-stjernede Palazzo Caracciolo del Sole der tilbyder indkvartering med have, terrasse og roomservice.
Der er gratis wi-fi og gratis privat parkering på hotellet og værelserne har balkon, aircondition, fladskærms-tv og eget badeværelse med bidet og gratis toiletartikler. Der er også minibar og kedel. Der serveres dagligt morgenbuffet, à la carte og komplet engelsk/irsk morgenmad.
Vesuv ligger 28 km fra Palazzo Caracciolo del Sole, og Napolis hovedbanegård ligger 30 km derfra.
Den nærmeste lufthavn er Napoli Internationale Lufthavn, 31 km fra hotellet og der tilbydes lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 24. – 28.  sep 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365