Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Fuengirola for kun 2.468,-


8 dage i Fuengirola for kun 2.468,- per person inkl. fly og lækkert 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Fuengirola er en skøn by med lange sandstrande, gode restauranter og en fantastisk feriestemning. Fuengirola er uden tvivl en af de mest populære feriebyer ved Costa del Sol. Her finder I gode strandbarer, vandsportsaktiviteter og ikke mindst en lang strandpromenade. Vandet er lavt, og derfor kan både store og små nyde en god ferie på strandene i Fuengirola. Der er både tid og plads til at være aktiv eller blot nyde livet, solen og daselivet på stranden.

 

SE det gode tilbud HER:
KøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Sunweb har mange rejser at vælge imellem på Costa Del Sol. Herunder kan du se dem alle:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 6. – 13. dec 23 (7 nætter)
v/2 personer2.468,-

 

Aalborg: 9. – 16. dec 23 (7 nætter)
v/2 personer3.529,-


Hotel

Hotel El Puerto by Pierre and Vacances ligger tæt på havnen i Fuengirola. Fra hotellets tagterrasse, hvor poolen også er placeret, har du en fantastisk udsigt over byen og stranden. Det er absolut et must at udforske Fuengirola og dens omgivelser; det ugentlige marked og det store indkøbscenter og selvfølgelig det smukke andalusiske landskab bag Costa del Sols højderyg.

 

SE mere HER:
KøbenhavnFra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Fuengirola:

Fra København: 6. – 13. dec 2023

 

Fra Aalborg: 9. – 16. dec 2023

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365