Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Amalfikysten for kun 3.425,-


8 dage ved Amalfikysten for kun 3.425,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med formidabel udsigt!

Amalfikysten bliver kaldt verdens smukkeste kyststrækning og er kendt for sine charmerede småbyer med et væld af storslåede udsigter. Husene nærmest klamrer sig til bjergvæggene og de stemningsfulde restauranter byder på store madoplevelser med et overdådigt udvalg af frisk fik og skaldyr på menukortene. 
En time fra Amalfikysten ligger Napoli, hvor du f.eks. kan opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, se en fodboldkamp i den italienske Serie A eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

 

SE det gode tilbud HER:
København
Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 22. – 29. aug 2023
HOTEL2.720,-
FLY705,-
I ALT3.425,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 5.439,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.720,- per person.

 

 Aalborg: 29. aug – 5. sep 2023
HOTEL1.640,-
FLY568,-
I ALT2.208,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.279,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.640,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 4-stjernede Grand Hotel Sant’Orsola, der ligger 18,6 km fra Amalfi Strand og 23,2 km fra Pompeji Arkæologisk Park. Hotellet byder bl.a. på pæne værelser og fremragende udsigt.

SE mere HER:
KøbenhavnAalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aalborg og København til Napoli:

FRA københavn 22. – 29. aug 2023

 

FRA Aalborg 29. aug – 5. sep 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Napoli: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365