Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kos med all inclusive for kun 4.474,-


8 dage på Kos i sommerferien med all inclusive for kun 4.474,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med flere pools og super beliggenhed lige ved stranden!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_BillundKøbenhavn
Bemærk:  Sunweb har mange hoteller at vælge imellem på Kos med og uden all inclusive. Billigste rejser starter på 2.821,- for 1 uge i sommerferien. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

BILLUND: 27. jun – 4. jul 23 (7 nætter)
Pris4.474,-

 

København: 26. jun – 3. jul 23 (7 nætter)
Pris4.682,-


Hotel 

Vi har taget udgangspunkt i det velholdte Hotel Eurovillage Achilleas ligger i et dejligt, roligt område lige ved stranden og er et helt ideelt sted for familier med børn. Der er en miniklub for de små, hvor der arrangeres daglige sjove aktiviteter, og også for de større børn, er der masser at lave. Der er forskellige faciliteter til at holde sig aktiv, f.eks. en tennisbane, minigolf, bordtennis, beachvolleyball og et fitnessrum. Underholdningsteamet er der for både børn og voksne og arrangerer sjove aktiviteter på forskellige tidspunkter.

Der kan bestilles forskellige værelsestyper, herunder familieværelser; de er pænt, men enkelt indrettede, og er med separat soveværelse. Alle måltider og snacks er inkluderet. Hver dag venter der lækre buffeter inspireret af det græske og middelhavsinspirerede køkken. Du kan købe alle drikkevarer i strandbaren eller poolbaren.

Hotellet ligger i nærheden af Mastichari, en hyggelig, typisk græsk fiskerby, hvor du kan have det sjovt. Desuden er det skønt at leje en bil og udforske øen på egen hånd. På denne måde vil du virkelig opdage, hvor meget Kos har at byde på!

SE mere HER:
Fra_BillundKøbenhavn


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Kos i sommerferien.

FRA billund: 27. jun – 4. jul 2023

 

FRA københavn: 26. jun – 3. jul 2023


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kos. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365