Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos for kun 1.999,-


1 uge på Rhodos for kun 1.999,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel lige ned til stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
KøbenhavnBillund
Bemærk:  Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. jun – 2. jul 23 (7 nætter)
v/2 personer1.999,-

 

billund: 25. jun – 2. jul 23 (7 nætter)
v/2 personer2.299,-

 


Hotel 

Autentiske lejligheder lige overfor dejlig sandstrand
Du vil straks føle dig hjemme på dette ældre familieejede lejlighedshotel. Gæster vælger Stegna Star Studios for at få den autentiske oplevelse og opleve den græske gæstfrihed. Oplevelsen understøttes af hotellets placering midt i Stegna på Rhodos – en perle af en gammel fiskerlandsby lige ved en malerisk bugt.

Hotellet er placeret i et oplevelsesrigt område i den lille landsby. Der er både restauranter, butikker, caféer og barer lige rundt om hjørnet. Hotellet har egen taverna, der ligger ude ved vejen med den skønne sandstrand på den modsatte side.

Hotellet er af ældre dato, og det bærer lejlighederne også præg af. Atmosfæren i de 2-værelses lejligheder er dog hyggelig, og der er køkkenfaciliteter, så du selv kan kokkere, når sulten melder sig. Du må dog ikke snyde dig selv for et måltid på en af de nærliggende restauranter. Er du fan af fisk, er du havnet midt i paradis. Menukortene på Stegnas fantastiske spisesteder bugner nemlig af retter med friskfanget fisk.

Når det er tid til en dukkert, kan du gå de få meter til den fantastiske Stegna-sandstrand lige overfor hotellet. Stranden er to kilometer lang og former sig i en smuk buet bugt med klippeformationer som baggrundstæppe. Her er der rig mulighed for at finde et godt spot at slænge sig på og bare nyde livet for en stund.

Sådan bor du
På Stegna Star Studios bor du i 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og møbleret balkon/terrasse med skrå havudsigt. Lejligheden er indrettet med dobbeltseng og sovesofa, tekøkken, kaffe- og tefaciliteter, TV, gratis WiFi og aircondition. På badeværelset er der badekar og hårtørrer. Med plads til 2-4 personer, heraf mindst 1 voksen.

 


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Rhodos:

FRA København: 25. jun – 2. jul 23

 

FRA billund: 25. jun – 2. jul 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365