Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.199,-


Last minute – 8 dage på Mallorca for kun 1.199,- per person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden! – eller 12 dage for kun 1.589,-

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
8 dage12 dage
Bemærk: Rejsen på 8 dage er fra København og rejsen på 12 dage er fra Billund. Der er mange rejser at vælge imellem til Spanien hos Sunweb. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 11. – 18. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer1.199,-

 

Billund: 10. – 21. jun 23 (11 nætter)
v/2 personer1.589,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt Lejligheder Don Juan, der er et simpelt og billigt lejlighedskompleks af lav standard med en god beliggenhed i centrum af El Arenal. Herfra kan du gå til strandpromenaden og den indbydende strand, og du har et stort udvalg af barer og restauranter lige uden for døren. Lejligheder Don Juan er meget populært blandt unge, som ønsker at bo midt i det livlige centrum, og som ikke stiller krav til standarden.

SE MERE HER:
8 dage12 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet en billig rejse fra København og Billund til Mallorca:

 

FRA København: 11. – 18. jun 23

 

FRA Billund: 10. – 21. jun 23

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365