Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge med ultra all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 2.841,-


1 uge med ultra all inclusive på Bodrum-halvøen for kun 2.841,- per person inkl. fly og moderne 5-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_BillundKøbenhavn
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange billige rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 10. – 17. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer2.841,-

 

København: 10. – 17. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer3.579,-

 


Hotel

Hotel Duja Didim er et Ultra All Inclusive hotel på Tyrkiets nordvestkyst. Hotellet ligger smukt placeret på en lille halvø ca. 5 km. fra den større ferieby, Didem, som bl.a. kan byde på ruiner af Apollons tempel. Hotellets unikke placering betyder, at man er omgivet af sandstrand med bl.a. flere moler og en smuk udsigt over vandet, når man solbader.

Det store og indbydende poolområde med hele 4 swimmingpools og 3 vandrutsjebaner vil ligeledes kunne friste til en kølig dukkert samt en masse leg for børn og andre barnlige sjæle. Med dets mange restauranter og barer samt et udvalg af sportsfaciliteter, er Aurum Moon Holiday ikke blot meget velegnet til børnefamilier, men også et glimrende valg til voksne, der ønsker såvel en aktiv som en afslappende ferierejse til Tyrkiet i moderne og stilfulde omgivelser.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Bodrum i juni måned.

 

FRA billund: 10. – 17. jun 23

 

FRA københavn: 10. – 17. jun 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bodrum: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365