Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.509,-


8 dage på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.509,- per person inkl. fly og lækkert 3,5-stjernet hotel med bl.a. stor saltvandspool samt mulighed for at spille tennis, fodbold og bordtennis!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

SE TILBUDDET TIL FUERTEVENTURA HER:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 4. – 11. dec 2023 (7 nætter)
Pris4.509,-

 

Billund: 11. – 18. dec 2023 (7 nætter)
Pris4.509,-

 

Købenahvn: 4. – 11. dec 2023 (7 nætter)
Pris4.509,-

 

København: 11. – 18. dec 2023 (7 nætter)
Pris4.509,-

 

Aalborg: 4. – 11. dec 2023 (7 nætter)
Pris4.509,-

 

Aalborg: 11. – 18. dec 2023 (7 nætter)
Pris4.509,-

 


Hotel

Dejligt lejlighedshotel med masser af faciliteter
Det skønne lejlighedshotel Globales Costa Tropical er et godt valg for dig, der både gerne vil slappe af og nyde ferien på langs men samtidig ønsker en ferie, hvor det er også er muligt at få pulsen lidt op. Hotellet har et nemlig et væld af faciliteter, så du skal ikke være bekymret for, at du kommer til at kede dig.

Globales Costa Tropical har en stor og indbydende saltvandspool, som er omringet af en lækker solterrasse. Her er det muligt at benytte en af de mange liggestole, hvor du kan komme helt ned i gear og rigtig nyde tilværelsen. Når solen bliver for meget, kan du slå parasollen op eller snuppe en afkølende dukkert i poolen. Til hotellets yngste gæster er der selvfølgelig også en lille børnepool, som lægger op til mange timers vandsjov.

Får du brug for et lille afbræk fra solen og dens varme stråler, kan du benytte dig af de mange faciliteter, som Globales Costa Tropical tilbyder. Du kan f.eks. smutte forbi hotellets fitnessrum, hvis formen skal holdes ved lige. Du kan også udfordre familien i både tennis, fodbold eller bordtennis.

Hotellets restaurant, Los Remos, serverer en lækker og alsidig buffet morgen, middag og aftensmad. Hotellet har samtidig en poolbar, hvor de skænker kolde forfriskninger hele dagen. Til dig der gerne selv vil stå for madlavningen, er der et lille supermarked, hvor du kan købe ind.

Hotellet ligger i byen Costa Antigua og ca. 3 km fra den dejlige sandstrand i Caleta de Fuste. Har du lyst til at opleve endnu mere af Fuerteventura, så står personalet i receptionen altid klar til at hjælpe dig. Det er også muligt at leje en bil igennem hotellet.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg

Hotelindtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til Fuerteventura i december måned!

 

FRA Billund: 4. – 11. dec 2023

 

FRA København: : 4. – 11. dec 2023

 

FRA Aalborg: : 4. – 11. dec 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365