fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Tromsø for kun 1.907,-


4 dages forlænget weekend i Tromsø for kun 1.907,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med central beliggenhed!

Tromsø ligger hele 69 grader nord for polarcirklen og er det perfekte udgangspunkt for dit arktiske eventyr. Området omkring Tromsø regnes af mange som det bedste sted i verden at opleve de unikke nordlys, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Nordlyset kan ses fra slut august til og med april.
Området byder på uvirkelig smuk natur, urbant byliv og masser af aktive oplevelser. Hvis du kan lide at stå på ski så kan du vælge mellem hundredvis af fjeldtoppe, fra børnevenlige ruter til mere krævende off-piste.
Du kan også tage på guidet tur på snescooter eller hundeslæde, hvor du selv kører eller måske en hvalsafari? Prøv også gondolbanen op til bjerget Storsteinen og nyd den storslåede udsigt over byen og bjergene. Endelig skal du også huske at nyde Tromsøs hyggelige centrum og slentre rundt blandt de søde små træhuse, caféer og butikker.

SE det gode tilbud her:
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Tromsø: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Prisoversigt

København: 13. – 16. okt 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL894,-
FLY1.013,-
I ALT1.907,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.788,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 894,- per person.

 


Hotel

 

Smarthotel Tromsø er beliggende i det centrale Tromsø, kun 200 m fra butiksstrøget Storgata. Det tilbyder lyst indrettede værelser med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. Samtlige værelser på Smarthotel Tromsø har Dux-senge, skrivebord og eget badeværelse med bruser. Der fås lettere anretninger såsom sandwich og salater i butikken i lobbyen. Tromsø Smarthotel tilbyder strygning og døgnåben reception. Hurtigrutens terminal og det arktiske akvarium, Polaria, ligger begge 8 minutters gang derfra. Polarmuseet ligger 800 m fra hotellet.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Tromsø:

FRA København: 13. – 16. okt 2023


Tromsø


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365