Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med all inclusive i Marmaris for kun 2.193,-


Last minute: 8 dage med all inclusive i Marmaris for kun 2.193,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Marmaris er en tyrkisk badeby der ligger ved middelhavskysten. Det er en sand perle med dejlige kilometerlange strande – og selvom det ikke er en storby, finder du det meste i Marmaris. Både basaren og det moderne storcenter, der ligger side om side og McDonalds og stilfulde barer med en elegant stemning, kulørt folkeliv på havnen og en bramfri tone i basarens butikker og caféer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 31. maj – 7. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer2.193,-

 

Billund: 3. – 10. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer2.489,-

 

 

københavn: 3. – 10. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer2.489,-


Hotel

Det attraktive Hotel Begonville har en smuk beliggenhed i det livlige feriested Marmaris. Du behøver kun at krydse promenaden, før du kan mærke sandet mellem tæerne. Centrum ligger lidt længere væk, men dolmusen bringer dig derhen på ingen tid.

De pæne hotelværelser er smagfuldt indrettede og er perfekte til at slappe af i efter en dag på ferien. I hotellets restaurant kan du smage det traditionelle tyrkiske køkken.

For den ultimative afslapning kan du besøge saunaen, eller hvad med en massage? Du skal ikke bekymre dig om børnene, de vil have det sjovt sammen med deres jævnaldrende i poolen.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Marmaris i maj og juni måned. Der er mange alternative datoer med sammenlignelige priser.

 

FRA billund: 31. maj – 7. jun 2023

 

FRA københan: 3. – 10. jun 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marmaris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365