Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages cruise fra København til Hamborg for kun 986,-


4 dages cruise fra København til Hamborg for kun 986,- per person ved 4 personer inkl. cruise med helpension og drikkepenge inkluderet!

MSC Preziosa blev søsat i 2013 og skibet har plads til ca. 4.000 gæster. Skibets længde er på 333 meter og det vejer 139.000 tons, hvilket er ca. 4 gange så meget som Oslo-færgen. Skibet byder bl.a. på flere pools, restauranter, 4d-biograf og Formel-1 simulator! Cruiset sejler fra København via Oslo til Hamborg!

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Sunweb har et stort udbud af cruise. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Cruise: 12. – 15. maj 24 (3 NÆTTER)
CRUISE986,-
I ALT986,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Cruiset kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en indvendig kahyt med all inclusive pakken, der koster 3.138,- for 2 voksne og 2 børn, hvilket svarer til 785,- per person. Dertil kommer drikkepenge svarende til 201,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.

 


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 4 dages cruise fra København til Hamborg på MSC skibet Preziosa. Skibet er søsat i 2013  og er et større skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 333 meter og det vejer 139.000 tons. Der er plads til ca. 4.000 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til udvendig, balkon eller suite.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår og samt drikkevarer fra all inclusive pakken.

Drikkepenge per dag er på 12 euro per voksen, 6 euro per barn (2-11 år) og gratis for børn under 2 år. Vi har medregnet drikkepenge i ovenstående priser.

SE MERE HER


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365