Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos for kun 1.424,-


1 uge på Rhodos for kun 1.424,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundKøbenhavn
Bemærk:  Sunweb har også mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 13. – 20. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer1.424,-

 

København: 11. – 18. jun 23 (7 nætter)
v/2 personer2.299,-

 


Hotel – BILLUND

Vi har taget udgangspunkt i Kassandra Lejligheder, der er et hyggeligt lejlighedskompleks, beliggende i rolige omgivelser ca. 6 km syd for Rhodos by, og kun 5 min gang til i Ialysos centrum. Her er kun 500 m til den indbydende rullestenstrand. Kassandra Lejligheder anbefales til både par og familier, som gerne vil have en afslappende ferie ved pool og strand, og som ikke forventer mange faciliteter.

Kassandra Lejlighederer er et enkelt, men pænt kompleks, som har to hyggelige poolområder, hvor hele familien kan slappe af i timevis. Kassandra Lejligheders á la carte restaurant byder på dejlige græske retter, hvis du da ikke foretrækker selv at tilberede maden i lejligheden.

FRA BILLUND:

Hotel – KØBENHAVN

Gode lejligheder med skøn atmosfære

Fra København har vi taget udgangspunkt i det 3-stjernede Barbie Apartments 1. Nogle steder formår at skabe en hyggelig, hjemlig atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas fra første sekund. Det er tilfældet på Barbie Apartments 1! Her finder I gode lejligheder med et hyggeligt værtspar, der vil gøre alt for, at jeres ferie bliver så god som mulig.

Hotellet ligger på samme gade som Bravo Tours’ velkendte stamkundefavorit Ilyssion. Fra hotellet når I let til centrum af Ialyssos, hvor der ligger flere gode restauranter. I kan også let gå til stranden og nyde de mange dejlige solskinstimer, som Rhodos byder på, netop her.

Det skønne poolområde er samlingspunktet og her finder du også børnepool, solsenge og parasoller. Her er også en bar/restaurant, hvor I kan nyde gode måltider, drikkevarer, is og snacks.

Vil I gerne opleve mere af øen, går der bus til Rhodos flere gange i timen fra den nærtliggende hovedvej. Hver uge er der også græsk aften på hotellet, hvis der er nok tilmeldte.

Flere gæster vender tilbage til Barbie Apartments 1 år efter år – et kvalitetsstempel ud over det sædvanlige.

FRA KØBENHAVN:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På henholdsvis Corendon og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Rhodos:

 

FRA billund: 13. – 20. jun 23

 

FRA København: 11. – 18. jun 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365