Vi finder de bedste rejsetilbud

Getaway til Vilnius for kun 1.343,-


2 nætter i Vilnius for kun 1.343,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med morgenmad!

Vilnius er en af Europas bedst bevarede hovedstæder. Byens gamle centrum er en perlerække af smukke bygninger, og det kan varmt anbefales at slentre en tur i de smalle stræder. Vilnius byder også på gode shoppingmuligheder og mange spændende kulturelle oplevelser.

SE fly og hotel HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 17. – 19.  sep 2023 (2 NÆTTER)
HOTEL1.101,-
FLY242,-
I ALT1.343,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.201,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.101,- per person.

 


Hotel

Det luksuriøse Imperial Hotel & Restaurant ligger midt i Vilnius’ gamle bydel. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler og gratis wi-fi. Hotellet ligger i en bygning fra det 16. århundrede der blev totalrenoveret i 2005 og byder på værelser med udsigt over den gamle bydel og gårdhaven.

Værelserne på Imperial Hotel & Restaurant har traditionel indretning inspireret af stilen fra det tidlige 19. århundrede. Samtlige værelser er lydisolerede og har værdiboks, minibar, kaffemaskine samt eget badeværelse med trægulv, tøfler, badekåbe, gratis mærkevaretoiletartikler og et fritstående badekar. Badeværelserne har trægulv.

Den udsøgte restaurant Imperial serverer internationale og litauiske retter. California Tapas & Wine serverer drikkevarer og lettere snacks. Der serveres daglig morgenbuffet med champagne og friskpresset appelsinjuice. Om sommeren kan du spise udenfor i gårdhaven. Alle gæster får en velkomstdrink i baren.

Som gæst på Imperial Hotel & Restaurant har du adgang til dampbad og fitnesscenter. Hotellet har også parkerings- og concierge-service. Personalet er tilgængeligt døgnet rundt, og der er desuden en hæveautomat samt mulighed for at opbevare bagage på hotellet.

Der er 1,1 km til Vilnius’ hovedbanegård, 750 m til Præsidentpaladset, og rådhuset ligger 160 m fra Imperial Hotel & Restaurant.

SE mere HER:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Vilnius:

FRA Billund: 17. – 19.  sep 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Vilnius: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Vilnius


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

Billeje er også et godt bud, da det er meget billigt. Det kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365