Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Ibiza for kun 2.141,-


1 uge på Ibiza for kun 2.141,- per person inkl. fly, transfer til hotellet og 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og central beliggenhed!

Ibiza frister med et trendy natteliv, børnevenlige strande, modebutikker og en betagende natur. Selvom øen nok er mest kendt for nattelivet, så har den meget mere at byde på. – Bl.a.  landlig charme, en venlig lokalbefolkning og små, naturskønne badebugter. Mange af Ibizas fine sandstrande ligger i afskærmede bugter, og takket være det rolige, klare vand er her gode snorkelforhold.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 26. maj – 2. jun 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL1.971,-
FLY170,-
I ALT2.141,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.942,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.971,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Tropical, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder inkluderer morgenmad og byder på pæne værelser, pool og super central beliggenhed i San Antonio.

Vælges Booking.com på, så indgår gratis lufthavnstaxa til hotellet. Ankom helt uden besvær. Du skal bare foretage en booking på et overnatningssted til en værdi på over ‎DKK 3.798‏ på udvalgte overnatningssteder i San Antonio, så får du en gratis lufthavnstaxa til dit overnatningssted fra Booking.com.

 

SE MERE HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Ibiza:

FRA Billund: 26. maj – 2. jun 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Billeje er meget billigt og kan bestilles her. Det koster kun 725,- (363,- per person) for 1 uge:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365