Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Azorerne for kun 2.999,-


8 dage på Azorerne for kun 2.999,- inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Azorerne er flere gange kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic. Øerne er et unikt naturparadis, hvor I finder uspoleret natur med bølgende vulkanlandskaber og smukke kratersøer. Derudover har I mulighed for at prøve en masse spændende aktiviteter, når I rejser til det smukke ørige – såsom hvalsafari eller vandreture i bjergene.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udbuddet igennem her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 1. – 8. jun 23 (7 nætter)
Pris2.999,-

 

København: 8. – 15. jun 23 (7 nætter)
Pris2.999,-

 

Billund: 1. – 8. jun 23 (7 nætter)
Pris2.999,-

 

Billund: 8. – 15. jun 23 (7 nætter)
Pris2.999,-

Hotel – 1. – 8. juni

4-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed
Det skønne, 4-stjernet hotel The Lince Azores ligger i den lidt mere stille del af Ponta Delgada og har den skønneste udsigt over byen og havet. På trods af, at hotellet ligger i rolige omgivelser, så er der altså ikke langt til hverken centrum, havnen eller flere restauranter. Dette hotel er perfekt for dig, der drømmer om ferie, hvor der ikke er langt til hverken spændende oplevelser og et hyggeligt byliv.

The Lince Azores er moderne indrettet og har alle de faciliteter, du skal bruge for at få en god og afslappende ferie. Hotellet har et dejligt wellnessområde, hvor der både er sauna, Jacuzzi og tyrkisk bad. Her er også en indendørs swimmingpool, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen på en af solsengene efter en god dag med masser af oplevelser. Har du brug for at holde dig selv lidt i gang, mens du er på ferie, kan du benytte dig af hotellets fitnesscenter.

I hotellets restaurant, Le Lynx Restaurant, bliver der serveret en lækker og alsidig morgenmadsbuffet. Vælger du at bestille dit ophold på The Lince Azores med halvpension, så består aftensmaden også af en indbydende buffet med både lokale og internationale retter. Restauranten har desuden også et godt og bredt a la carte menukort.

The Lince Azores ligger kun 1 km fra Ponta Delgadas hyggelige havneområde og kun 800 meter fra centrum, hvor du finder masser af restauranter, barer, butikker og flere gode seværdigheder. Skulle du få lyst til opleve endnu mere af øen, så har receptionen i hotellet åbent 24 timer i døgnet, og de vil altid gerne hjælpe med gode tips og råd til, hvad du skal se, og hvor du skal tage hen.

1. – 8. juni 2023:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Hotel – 8. – 15. juni

Som alternativ har vi til samme pris fra den 8. – 15 juni fundet det 3,5-stjernede hotel Ponta Delgada, der ligger i hjertet af Azorernes hovedby. Ponte Delgada er et lille, men meget charmerende hotel, og så ligger det i gåafstand til både centrum og den stemningsfulde havnepromade. Hotellet er familiedrevet, og det drives med en god portion hjemlig atmosfære og masser af gæstfrihed.

Hotellet har et indendørs poolområde, hvor du kan tage en dukkert, og enkelte liggestole, som du kan slænge dig i. Lige ved siden af Hotel Ponta Delgada ligger hotellets restaurant, som serverer smagfulde retter både fra det lokale menukort men også internationale retter.

Hotellet ligger i gåafstand til flere dejlige restauranter, hyggelige barer og gode shoppingmuligheder. Ponta Delgada er en hyggelig by, som byder på et spændene lokalliv og masser af oplevelser. Mens du er i byen, må du endelig ikke snyde dig selv for et besøg på det lokale marked, Mercado da Graça, hvor trækasserne bugner med solmodne appelsiner, og hvor duften af de søde ananas og friskfangede frisk snor sig op i næsen.

8. – 15. juni 2023:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Azorerne og juni måned.

 

Fra københavn: 1. – 8. jun 2023

 

Fra Billund: 1. – 8. jun 2023

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Azorerne. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365