Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dages cruise fra Helsinki til København for kun 1.530,-


5 dages cruise fra Helsinki til København for kun 1.530,- per person inkl. fly og cruise med helpension og drikkepenge inkluderet! – All inclusive kan tilkøbes for blot 720,-

Finlands hovedstad er blevet kåret som verdens bedste by at bo i. Oplev en moderne og tidløs by, der byder på finsk design i verdensklasse, smuk arkitektur, kulinariske oplevelser og spændende historiske seværdigheder.

Besøg Stockholm og nyd den charmerende svenske hovedstads mange herligheder. Stockholm kaldes ofte for Nordens Venedig, og breder sig flot ud over 14 øer. Hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og unikt design i verdensklasse, så er Stockholm stedet.

Cruiset er fra Helsinki til København med MSC skibet Poesia, der blev søsat i 2008. Skibet har plads til ca. 2.500 personer og byder på pools, minigolf, theater og meget mere. Ruten går fra Helsinki til Stockholm, hvor man har 1,5 dag til at udforske byen for til sidst efter en dag på havet at slutte af i København.

Prisen står som værende 1.759,- per person, men når der klikkes videre og vælges 2 voksne, så falder prisen til 1.009,- per person!

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
FLYCruise
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Prisen står som værende 1.759,- per person, men når der klikkes videre og vælges 2 voksne, så falder prisen til 1.009,- per person!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 29. maj – 2. jun 23 (4 NÆTTER)
FLY221,-
CRUISE1.309,-
I ALT1.530,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Cruiset kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en udvendig kahyt, der koster 2.018,- for 2 personer, hvilket svarer til 1.009,- per person. Dertil kommer drikkepenge på 300,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 5 dages cruise fra Helsinki til København på MSC skibet Poesia, der blev søsat i 2008. Længden er 294 meter, det vejer ca. 90.000 tons og der er plads til ca. 2.500 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til balkon.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår og all inclusive kan tilkøbes for blot 720,- per person.

SE MERE HER


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra København til Helsinki.

København – Helsinki : 29. maj 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365