Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca med all inclusive for kun 2.474,-


8 dage på Mallorca med all inclusive for kun 2.474,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Corendon. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 5. – 12. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer2.474,-Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Palma Bay Club Resort, der har en rigtig god beliggenhed, hvis du vil bo tæt på de mange underholdningsmuligheder i centrum af den livlige ferieby El Arenal. Her er både et livligt natteliv og masser af restauranter og barer. Den populære Playa de Palma-sandstrand ligger ligeledes få minutter fra stranden.

Hotellet er af ældre dato og består af 550 værelser, som er fordelt i 5 bygninger, der ligger spredt rundt i en stor have med høje træer og hyggelige kroge, hvor du kan trække i skygge, når solen bliver en tand for lun. Hotellet har 4 poolområder, og du kan desuden hygge dig med bordfodbold og bordtennis eller nyde en afslappende massage (mod betaling). I højsæsonen sørger hotellets personale desuden for forskellige sjove aktiviteter, og rejser du med børn, er her også en børneklub og to børnepools.

Dit ophold på Palma Bay Club Resort er med All Inclusive, så alle måltider, snacks, alkoholfri drikkevarer samt alkohol til måltiderne er betalt hjemmefra.

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Corendon har vi fundet en billig rejse fra København til Mallorca i maj måned:

FRA København: 5. – 12. maj 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Corendon.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365