Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Falkenberg Strandbad for kun 515,-


Wellnessophold på Europas mest luksuriøse spa Falkenberg Strandbad for kun 515,- per person inkl. morgenmad og spa-adgang!

Direkte på den vidunderlige Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad med den luksuriøse spaafdeling. Hotellet er et af Europas mest luksuriøse spahoteller, og det blev i 2017 tildelt den prestigefyldte pris World Luxury Spa Award som det bedste spahotel i Europa. Stress af på dette fantastiske hotel og oplev nydelsen på egen krop.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Vi har taget udgangspunkt i et et ophold fra den 7. – 8. maj 2023. Der er dog rigtig mange datoer at vælge imellem i maj til juni samt august til december 2023.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Du bor i et lækkert standardværelse, der er indrettet i skandinavisk-badehotelsstil, med pastelfarver og stilrige møbler. Værelserne ligger med udsigt mod spagården, har dobbeltseng med eget bad/toilet, TV, minibar og trådløst internet. Strandhotellet ligger i Falkenberg, der er en populær sommerdestination for strandglade gæster. Hotellet ligger blot 2 km fra byens centrum, der har en super fin “Gamla Stan” samt et spændende udvalg af butikker og restauranter. Hotellet ligger også ud til den store Skrea Strand, der består af 2 kilometers sandbred, små klitter og badebro.

Se mere her

ALTERNATIVE DATOER

Der er flere alternative datoer til billige priser.

SE MERE HER
4. – 5.511. – 12.514. – 15.521. – 22.5
25. – 26.58. – 9.615. – 16.618. – 19.6

og mange mange flere i maj til juni samt august til december…


Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk


TRANSPORT

 

Fra Sjælland: Er du i bil, så ligger Falkenberg Strandhotel kun ca. 2 timers kørsel fra København. Fra Nordsjælland er det oplagt at tage Helsingør – Helsingborgfærgen. Fra Helsinborg er der ca. 1 times kørsel til hotellet.

Det er også muligt at tage toget. Fra Københavns hovedbanegård tager til ca. 2,5 timer.

Fra Jylland: Er du i bil, så kan du f.eks. tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg eller Grenaa til Halmstad. Fra Göteborg er der ca. 1 times kørsel men der fra Halmstad er ca. 30 minutters kørsel i bil eller tog.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer, men et barn under 4 år indgår gratis.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365