Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Pula for kun 2.386,-


8 dage ved Pula for kun 2.386,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Historiske bygninger, krystalklart vand, brede promenader og eget amfiteater. Pula i Istrien, der er områdets største by, er et dejligt mix af herligheder! – Gå f.eks. en tur i de smalle stræder og nyd en pizza eller en lækker is, der er udbredt i Pula på grund af den korte afstand til Italien.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 3. – 10. jun 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL1.487,-
FLY899,-
I ALT2.386,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.974,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.487,- per person.

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Livadic & Restaurant, der ligger i Ližnjan, 1,5 km fra stranden Liznjan, og tilbyder indkvartering med udendørs swimmingpool, gratis privat parkering, have og terrasse. Det 3-stjernede hotel har restaurant samt værelser med aircondition, gratis wi-fi og eget badeværelse. Der tilbydes roomservice, døgnåben reception og bagageopbevaring.

Samtlige værelser på hotellet har skrivebord og fladskærms-tv. Værelserne har kaffemaskine, og nogle af værelserne har også balkon, mens andre også har udsigt over byen. Samtlige værelser på Hotel Livadic & Restaurant har sengelinned og håndklæder.

Der serveres morgenbuffet hver dag.

Matićev Pisak Strand ligger 1,7 km fra hotellet, og Japnenica Strand ligger 2,7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Pula Lufthavn, 17 km fra Hotel Livadic & Restaurant.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Pula:

FRA KØBENHAVN: 3. – 10.  jun 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pula: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Indtryk


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365