Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage med all inclusive i Marmaris for kun 3.259,-


8 dage med all inclusive i Marmaris for kun 3.259,- per person inkl. fly og godt 5-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Marmaris er en tyrkisk badeby der ligger ved middelhavskysten. Det er en sand perle med dejlige kilometerlange strande – og selvom det ikke er en storby, finder du det meste i Marmaris. Både basaren og det moderne storcenter, der ligger side om side og McDonalds og stilfulde barer med en elegant stemning, kulørt folkeliv på havnen og en bramfri tone i basarens butikker og caféer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 19. – 26. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer3.453,-

 

 

Billund: 17. – 24. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer3.259,-

 

 


Hotel

Hotel Grand Pasa i Marmaris er et smukt femstjernet hotel i det populære tyrkiske feriested Marmaris. Den smukke strand er nem at nå til fods, og hvis du vil besøge centrum, kan du bruge dolmusen.
Dit ophold her er med all inclusive, så du kommer ikke til at mangle noget! Der serveres lækre måltider i buffetstil, men der er også en à la carte-restaurant for elskere. På dit pæne værelse kan du komme til hægterne efter en dag fyldt med nye indtryk. Alle værelser har en solrig balkon, hvor du kan nyde aftenen.

Selvfølgelig handler ferie om afslapning, og der er mange måder at gøre det på på Hotel Grand Pasa. Hvad med en dukkert i poolen, et besøg i saunaen eller et spil bordtennis? At der også er tænkt på børnene, er tydeligt, når man ser rutsjebanerne i poolen!

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Marmaris i maj måned. Der er mange alternative datoer med sammenlignelige priser.

 

FRA københan: 19. – 26. maj 2023

 

FRA billund: 17. – 24. maj 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marmaris: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365