Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Beograd for kun 1.231,-


4 dages forlænget weekend i Beograd for kun 1.231,- per person inkl. fly og godt hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Beograd er en af Europas ældste byer og en oplagt destination til et getaway. Seværdigheder som f.eks. romerske ruiner, levn fra kommunisttiden og spændende museer står i kø og vidner om byens interessante historie.  Læg hertil et bredt udvalg af restauranter, gode shoppingmuligheder og et lavt prisniveau og man forstår, hvorfor Beograd ligger helt i top over rejsemagasinernes anbefalinger i Europa!

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 3. – 6. sep 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL598,-
FLY633,-
I ALT1.231,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.195,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 598,- per person.

 


Hotel

 

 

Hotel Rex ligger i Savski Venac-kvarteret, hvor der findes mange ambassader og ministerier, kun 1,5 km fra gågaden Knez Mihailova i det historiske centrum af Beograd. Sava Kongres- og Messecenter ligger kun 1,5 km fra ejendommen.

Hotellet byder på lyse værelser med store vinduer, aircondition og gratis WiFi. Der tilbydes desuden gratis privat parkering. Værelserne har alle eget flisebadeværelse, trægulv og fladskærms-tv med kabelkanaler.

Rex Hotel er funktionelt indrettet i business-stil. Hotellets klassiske restaurant serverer et udvalg af typiske Balkan-retter og internationale favoritter. Det har også en aperitif-bar og en udendørs terrasse.

Beograd Bus- og Togstation ligger 700 m derfra. Det rekreative område, Ada Ciganlija, ligger mindre end 10 minutter med offentlig transport derfra. Hotellet ligger 14 km fra Beograd Lufthavn.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Beograd:

FRA københavn: 3. – 6. sep 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Beograd: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365