Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 1.043,-


5 dage på Mallorca for kun 1.043,- per person inkl. fly og godt 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

SE det gode tilbud HER:
Billund
Aarhus
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 12. – 16.  maj 2023
HOTEL598,-
FLY445,-
I ALT1.043,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.196,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 598,- per person.

 

aarhus: 6. – 10.  maj 2023
HOTEL593,-
FLY453,-
I ALT1.046,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.186,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 593,- per person.

 

københavn: 8. – 12.  maj 2023
HOTEL593,-
FLY966,-
I ALT1.559,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.186,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 593,- per person.

Hotel

Kun 300 m fra en hvid sandstrand, tilbyder dette store og smukke kompleks en stor, udendørs swimmingpool og sportsfaciliteter. Det er ideelt til en familieferie i solen.

Tilbring dagen med at slappe af ved swimmingpoolen, og tag en dukkert for at køle af i den varme mallorcanske sol. Her kan du blot læne dig tilbage og nyde solen i den anlagte have, der omgiver swimmingpoolen.

Hvis du gerne vil holde dig lidt aktiv, kan du spille en gang tennis på ejendommens baner. Derefter kan du friske dig op med et brusebad i din rummelige lejlighed, før du nyder aftensmad og drikkevarer på et af ejendommens spisesteder.

Alle de rummelige lejligheder er udstyret med køkkenfaciliteter, så du kan tilberede dine egne måltider, og derefter slappe af med familie eller venner på opholdsområdet.

 

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aarhus

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter til Mallorca:

 

FRA Billund: 12. – 16.  maj 2023

 

FRA Aarhus: 6. – 10.  maj 2023

 

FRA København: 8. – 12.  maj 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Mallorca: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt. Du kan finde den her:

 

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aarhus

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365