Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Alanya med ultra all inclusive for kun 2.112,-

Last minute: 8 dage i Alanya med ultra all inclusive for kun 2.112,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Alanya er et paradis med mulighed for afslapning og livsnydelse samt et hav af aktiviteter. Her finder man den perfekte kombination af storbyliv, ferieliv på stranden og dejlige oplevelser. Drag fordel af den lave tyrkiske lira og få en få en vidunderlig og billig ferie!

SE DE GODE TILBUD til alanya HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra København
Bemærk: Der er mange hoteller at vælge mellem i Alanya. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 11. – 18. apr 23 (7 nætter)
v/2 personer2.112,-

 

aalborg: 12. – 19. apr 23 (7 nætter)
v/2 personer2.208,-

 

København: 13. – 20. apr 23 (7 nætter)
v/2 personer2.444,-

 

 


Hotel

Hotel Alaiye Resort er et smukt, rummeligt resort, der ligger direkte på en dejlig sandstrand. Der ligger flere butikker og restauranter i nærheden. Det livlige centrum af Alanya er kun en bustur væk. Her finder du den farverige basar med mange butikker, der sælger farverige pudebetræk, tøj, håndlavede retter, smukke lamper og velduftende krydderier. Der er en dolmus til rådighed, som kører dig fra hotellet til centrum, hvilket er ideelt!

Der er også nok at lave på hotellet til at holde dig underholdt hele dagen, da der er ikke mindre end 4 udendørs swimmingpools og et vandland med vandrutsjebaner. Det aktive underholdningsteam sørger for en uforglemmelig ferie med gode minder. Der arrangeres forskellige (sports)aktiviteter i løbet af dagen, f.eks. beachvolleyball eller tennis. For de små er der en legeplads og en mini- og børneklub. Der arrangeres sjove børneaktiviteter i løbet af dagen, så børnene kommer bestemt ikke til at kede sig! Har du lyst til at slappe af efter alle disse anstrengelser? Hotellet har et wellness-center, hvor du kan nyde hammam-behandlinger, sauna, jacuzzi eller massage.

Hotel Alaiye Resort har 2 store buffetrestauranter, hvor der serveres et bredt udvalg af internationale retter. Hvis du har lyst til forandring, kan du besøge en af de tre à la carte restauranter med middelhavs-, osmanniske og kinesiske temaer. Der kan bestilles forfriskninger fra en af de mange barer. Barerne er spredt ud over hele resortet, så du behøver aldrig at gå langt for at få en lækker cocktail eller en kold øl. Hotellets værelser er pænt og komfortabelt indrettede og er udstyrede med alle nødvendige bekvemmeligheder til en vidunderlig ferie i Tyrkiet!

SE mere HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet billige rejser fra Billund, Aalborg og København til Alanya:

 

FRA Billund 11. – 18. apr 2023

 

FRA Aalborg: 12. – 19. apr 2023

 

FRA København: 13. – 20. apr 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Alanya: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Indtryk


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365