Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Rimini for kun 1.308,-


8 dage i Rimini for kun 1.308,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Rimini er en af ​​de mest berømte destinationer på Adriaterhavskysten og ligger i det sydøstlige Emilia Romagna. Her finder du  gamle slotte og idylliske landsbyer, som er rige på historiske seværdigheder. Nyd også områdets gyldne strande, gode mad, kultur og meget mere! Riminis historiske centrum med smukke pladser og historiske bygninger oser af charme med et væld af lækre butikker, caféer og restauranter.

SE det gode TILBUD HER:
Fra_Billund
København 
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 10. – 17. jun 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL1.047,-
FLY261,-
I ALT1.308,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.094,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.047,- per person.

 

København: 13. – 20. jun 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL1.047,-
FLY761,-
I ALT1.808,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.094,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.047,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Avana Mare, der ligger i udkanten af Rimini og byder på pæne værelser, beliggenhed tæt på vandet, gratis wifi og morgenmad

SE MERE HER
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Bologna. Fra Bologna er der kun lidt over en time til Rimini.

 

FRA Billund: 10. – 17. jun 2023

 

FRA KØBENHAVN: 13. – 20. jun 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rimini: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365