Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Colmar for kun 1.418,-


5 dage i Colmar for kun 1.418,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed i hjertet af byen!

Mindre end en time nord for Basel ligger den idylliske franske by Colmar. Langs kanalerne i byen står de charmerende bindingsværkshuse, som afspejler en enestående blanding af germansk og fransk arkitektur. Colmar kaldes også lille Venedig i Alsace. Med blomstreprydede huse, kanaler og broer er Colmar som taget ud af en romantisk komedie, hvor man kan slendre rundt i de brostensbelagte gader, smage de lokale specialiteter og tage på udflugt til de omkringliggende vingårde. Det bliver næppe meget mere idyllisk end i Colmar!

SE det gode tilbud til colmar HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 22. – 26.  jun 2023
HOTEL872,-
FLY546,-
I ALT1.418,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.744,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 872,- per person.

Hotel

 

Pierre & Vacances La Petite Venise ligger i kvarteret La Petite Venise i hjertet af Colmar og har indendørs swimmingpool med soppebassin samt have med legeplads. Colmars togstation ligger 650 m derfra.

Alle ferieboliger er indrettede i moderne stil og har opholdsområde og tv. De fleste af ferieboligerne har balkon eller terrasse efter tilgængelighed. Køkkenet har ovn eller mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køleskab.

Der serveres morgenmad hver morgen mod et tillægsgebyr i hotellets morgenmadslokale som også har terrasse. Det er muligt at få frisk bagværk leveret til dit værelse ved bestilling i receptionen aftenen i forvejen.

Eguisheim ligger 10 km derfra, og der er 56 km til Bâle-Mulhouse-Fribourg Lufthavn.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Basel:

FRA københavn: 22. – 26.  jun 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Colmar: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Colmar ligger mindre end en time fra Basel. Der afgår dagligt både bus og tog fra Basel til Colmar.

Du kan også leje en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365