Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Milano, 7 dages cruise og 4 dage i Napoli for kun 4.680,-


4 dage i Milano, 7 dages cruise og 4 dage i Napoli for kun 4.680,- per person inkl. alle fly, 4-stjernede hoteller og cruise med helpension og drikkepenge inkluderet på det flotte skib MSC Grandiosa! – All inclusive kan tilkøbes for blot 1.026,-

Milano er Italiens næststørste by og verdenskendt for mode og design. Besøg byens hippe kvarterer hvor modebutikkerne og hyggelige kaffebarer står i kø. Nyd også den smukke domkirke og gå en tur i de gamle snoede stræder, hvor du vil opleve ægte italiensk stemning, kultur og traditioner.

Napoli er ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er også en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

Cruiset er fra Milano til Napoli med det flotte MSC skib Grandiosa, der der blev søsat i november 2019. Skibet har maksimalt plads til 6.300 personer og byder på pools, 3 vandrutsjebaner, klatrepark, boldbane, Formel 1 simulator og meget meget mere. Ruten går fra Genova, Italien til Marseille, Frankrig – Barcelona, Spanien – La Goulette, Tunesien – Palermo, Italien og slutter i Napoli, ligeledes i Italien.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Milano
Cruise(Genova til Napoli)
Napoli
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 13. – 25. apr 23 (12 NÆTTER)
MILANO1.142,-
MILANO83,-
CRUISE2.312,-
NAPOLI846,-
NAPOLI297,-
I ALT4.680,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet i Milano er 2.284,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.142,- per person.

Den samlede pris for hotellet i Napoli er 1.691,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 846,- per person.

Cruiset kan bestilles på Sunweb. Vi har taget udgangspunkt i en udvendig kahyt, der koster 3.552,- for 2 personer, hvilket svarer til 1.776,- per person. Dertil kommer drikkepenge på 536,- per person, som er medregnet i ovenstående priser.

 


Hotel i Milano

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Da Vinci, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser.

SE mere HER:

CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 7 dages cruise fra Genova til Napoli på det flotte og nyere MSC skib Grandiosa. Skibet er søsat i november 2019  og er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 331 meter og det vejer 181.000 tons. Der er plads til mere end 6.300 passagerer.

Prisen er for en udvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en balkon eller suite.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår og all inclusive kan tilkøbes for blot 1.026,- per person.

SE MERE HER


Hotel i Napoli

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede American Hotel Naples, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og inkluderer morgenmad!

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra København til Milano og Napoli til København.

København – Milano : 13. apr 2023

 

Napoli – københavn: 25. apr 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Milano og Napoli: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

Med Flixbus kan der for kun 79,- per person tages en direkte bus fra Milano til Genova.

Milano – Genova: 16. apr 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365