Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Albanien i sommerferien for kun 2.955,-


1 uge i Albanien i sommerferien for kun 2.955,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel!

Albanien byder på utallige smukke strande, frodig natur, gammel romersk kultur og charmerende badebyer. Flere rejsemagasiner har Albanien helt i top over bedste feriedestinationer i Europa og da landet samtidig er et af de mest prisvenlige i Europa, kommer du meget langt for pengene.
Albanien er et lille land (på størrelse med Jylland) og det er derfor oplagt at leje en bil i lufthavnen i Tirana og selv køre rundt til Albaniens mange skønne strande og seværdigheder.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

 

Lej en bil og oplev Albanien på egen hånd. Det er billigt og kan bestilles her:

SE mere HER:

Prisoversigt

København: 28. jun – 5. jul 23
HOTEL670,-
FLY2.285,-
I ALT2.955,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.340,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 670,- per person.

 


Albaniens Strande


Hotel

 

Hotel Moscopole Ksamil ligger blot 30 m fra Butrint-søen og lige ved siden af Butrint Nationalpark. Der tilbydes egen restaurant samt ferielejligheder med egen balkon, køkkenfaciliteter og tv.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet. Det lokale busstoppested ligger 150 m fra Moscopole, den nærmeste strand ligger 500 m derfra, og Pema e thate-stranden ligger 1 km derfra.

Byen Saranda med færgehavn ligger 15 km derfra.

Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

fra: København: 28. jun – 5. jul 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365