Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger på Phuket for kun 6.613,-


3 uger på Phuket for kun 6.613,- per person inkl. fly, bagage og flot 4-stjernet hotel med pool!

På Phuket ligger de smukke hvide sandstrande som perler på snor, og du oplever dejlige temperaturer året rundt. Dagene tilbringes på stranden med afslapning eller i det smukke vand, hvor dykning og snorkling er helt i top. På Phuket er der livlige gadekøkkener, hvor duften af lime, korianderblade og røde chilipebre blander sig med fisk og kokosmælk. Phuket byder også på jungletrekking, kanosejlads og golfbaner.

SE det gode TILBUD til phuket HER:
København
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 12. jan – 1. feb 24 (20 nætter)
HOTEL1.837,-
FLY4.776,-
I ALT6.613,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 3.674,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.837,- per person. Bemærk også, at flyet lander i Thailand den 13. januar.

 

Billund: 12. jan – 1. feb 24 (20 nætter)
HOTEL1.837,-
FLY6.344,-
I ALT8.181,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 3.674,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.837,- per person. Bemærk også, at flyet lander i Thailand den 13. januar.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Little Nyonya Hotel, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser og pool!

SE MERE HER
KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København og Billund til Phuket i januar måned.

 

FRA København: 12. jan – 1. feb 24

 

FRA billund: 12. jan – 1. feb 24

 


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transport er meget billigt i Thailand og på Phuket er der et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365