Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Halkidiki for kun 1.648,-


8 dage i Halkidiki for kun 1.648,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 21. – 28. apr 2023 (7 NÆTTER)
HOTEL1.218,-
FLY430,-
I ALT1.648,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.436,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.218,- per person.

 


Hotel

Anna Maria Paradise ligger omgivet af en palmehave, mindre end 250 meter fra Pefkochori-stranden i Kassandra, og byder på swimmingpool med solterrasse samt bar-restaurant. Ferieboligerne med egen forplejning har balkon eller terrasse med udsigt over Det Ægæiske Hav, poolen eller haven.

Studiolejlighederne på Anna Maria er moderne indrettede med livlige farver og mørke møbler og har aircondition samt tekøkken. Der er også køleskab, kogeplader og LCD-tv med satellitkanaler. Der er desuden eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Der serveres dagligt en righoldig morgenmad i spisesalen. Gæsterne kan også nyde et udvalg af middelhavsretter og forfriskende drinks i poolbaren eller på à la carte-restauranten Giraia Elia til frokost eller middag.

Anna Maria Paradise ligger under 800 meter fra Pefkochoris centrum og 23 km fra Kassandras centrum. Thessaloniki Internationale Lufthavn ligger 95 km derfra. Gratis. Der er trådløs internetadgang på de fælles områder og gratis parkering på stedet.

 

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

FRA KØBENHAVN: 21. – 28. apr 2023


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365