Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos med all inclusive for kun 2.999,-


1 uge på Rhodos med all inclusive for kun 2.999,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk:  Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 13. – 20. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer2.999,-

 

 

billund: 21. – 28. maj 23 (7 nætter)
v/2 personer4.721,-

 


Hotel

Søger du et All Inclusive hotel tæt på stranden, så er Hotel Stamos noget for dig. Her kan du tage familien under armen og gå til Faliraki Beach for at nyde en solrig dag ved det salte vand. Ønsker du at bruge dagen på hotellet, kan du også lægge dig ved det hyggelige poolområde, hvor du i løbet af dagen kan besøge hotellets buffet for at få stillet sulten. For familiens mindste, kan de plaske rundt i hotellets børnepool. Værelserne er pænt indrettede og har balkon, hvor du kan nyde noget koldt at drikke fra hotellets bar. Ønsker du at komme ind til byen, så er hotellet cirka 2 kilometer derfra. I byen finder du gode indkøbsmuligheder og et udvalg af restauranter og hyggelige græske tavernaer. Ønsker du at udforske byens natteliv, så er der også et bredt udvalg af barer. Vi anbefaler Hotel Stamos Plus til både familier og par, som ønsker at bo på et All Inclusive hotel, hvor stranden ikke er langt væk.

SE mere HER:
KøbenhavnBillund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Rhodos:

FRA København: 13. – 20. maj 23

 

FRA billund: 21. – 28. maj 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365