Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.389,-


8 dage på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.389,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med dejligt poolområde, gratis shuttlebus til stranden og mulighed for at spille tennis og squash!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

SE TILBUDDET TIL FUERTEVENTURA HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 20. – 27. mar 2023 (7 nætter)
Pris4.389,-

 

Købenahvn: 20. – 27. mar 2023 (7 nætter)
Pris4.689,-

 

Aalborg: 20. – 27. mar 2023 (7 nætter)
Pris4.389,-

 


Hotel

Perfekt til både sport og afslapning
Hvad end du drømmer om en ferie fyldt med afslapning eller aktiviteter, så vil du finde dig skønt til rette på Elba Lucia Sport & Suite Hotel i Costa Antigua. Her er nemlig noget for dig, uanset om feriens aktivitetsniveau er højt eller lavt.

Er ferie for dig lig med at sænke skuldrene og slappe helt af, kan du benytte hotellets dejlige poolområde, der er omgivet af en solterrasse med liggestole og parasoller. Her er der både en pool for voksne og en for børn. Så nyd kanarie-solen, snup en forfriskende dukkert, eller fortab dig i spændende ferielæsning i parasollens svalende skygge. Og trænger du til en forfriskning er poolbaren klar med både kolde drikkevarer, snacks og cocktails.

Skal der mere fart over feltet, har hotellet et fitnessrum, hvor du kan holde ferieformen ved lige. Det er også muligt at få sved på panden på hotellets to tennisbaner (mod betaling), to squashbaner (mod betaling) eller på multisportbanen. Du kan også tage et spil pool mod betaling.

Vil du en tur til stranden, på golfbanen, i spa eller på shopping, så kommer du det nemt. Du tager nemlig blot hotellets gratis shuttlebus.

Receptionen er døgnåben, og hotellet har et minisupermarked, hvor du kan købe de vigtigste fornødenheder til ferien.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg

Hotelindtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til Fuerteventura i marts måned!

 

FRA Billund: 20. – 27. mar 2023

 

FRA København: : 20. – 27. mar 2023

 

FRA Aalborg: : 20. – 27. mar 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365