Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Kreta for kun 2.518,-


8 dage på Kreta for kun 2.518,- inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool, flot udsigt og god beliggenhed ved stranden!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Der er mange rejser at vælge imellem hos Sunweb. Se hele udbuddet igennem her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 6. – 13. maj 23 (7 nætter)
Pris2.518,-

 

Billund: 17. – 24. jun 23 (7 nætter)
Pris3.105,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Lejligheder Enorme Eanthia Beach, der ligger i fredelige Gerani, ca. 16 km fra centrum af den charmerende havneby Chania. Lejligheder Enorme Eanthia Beach er et af Sunwebs Villages indkvarteringer, og har en fantastisk beliggenhed lige ned til en dejlig sandstrand. Lejlighederne er derfor et godt valg til dig, som søger en afslappende badeferie. Bryder du dig ikke om sand mellem tæerne, er her en stor solterrasse med solsenge og en dejlig udsigt over havet. Til lejlighederne hører også et poolområde med swimmingpool og børnepool.

På Enorme Eanthia Beach bor du i pæne, moderne lejligheder, som alle er renoveret i 2017. Alle lejlighederne er indrettet med et lille tekøkken, så du har mulighed for at lave dig en kop kaffe eller et let måltid mad. De største af lejlighederne kan rumme op til 4 personer.

Enorme Eanthia Beach har sin egen hyggelige taverna, hvor du kan nyde godt at den græske kogekunst og udsigten over Middelhavet. Søger du et større udvalg af restauranter, kan du nemt tage den lokale bus til centrum af Platanias eller Chania. Vi anbefaler Enorme Eanthia Beach til både familier og par, som vil nyde ferien i fredelige omgivelser ved stranden.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På eliza was here har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Kreta i maj og juni måned.

 

Fra københavn: 6. – 13. maj 2023

 

Fra Billund: 17. – 24. jun 2023

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365