Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dages road trip i Sydtyskland  for kun 1.971,-


5 dages road trip i Sydtyskland for kun 1.971,- per person inkl. fly, leje af bil og 4-stjernet hotel!

Sydtyskland byder på overdådige smukke landskaber og nogle af de mest idylliske landsbyer i Europa. Besøg f.eks. eventyrslottet Neuschwanstein, der ligger på en klippetop højt over landsbyen Hohenschwangau og nyd de smaragdgrønne bjergsøer, majestætiske alper og dybe skove, der skaber en ideel kulisse for en skøn biltur.

Du flyver til München, hvor vi har fundet et godt 4-stjernet hotel som udgangspunkt for din rejse. München lokker bl.a. med charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse.

SE DET GODE TILBUD TIL HER:
FlyHotelBil

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 26. – 30. mar 23
HOTEL782,-
FLY839,-
BIL350,-
I ALT1.971,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.564,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 782,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 700,- hvilket svarer til 350,- per person ved 2 personer.


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede NH München City Süd, der ligger i Münchens Ramersdorf-kvarter, kun 4 km fra centrum af München. Værelserne er rummelige og elegant indrettede og byder på gratis wi-fi. Der er mulighed for parkering i parkeringskælder mod et mindre tillægsgebyr.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA billund: 26. – 30. mar 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Billeje

 

Det er billigt at leje en bil. Du kan finde den her:

SE MERE HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365