Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Sofia for kun 849,-


3 nætter i Sofia for kun 849,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel!

Sofia bringer det bedste fra Østeuropa helt tæt på. Bulgariens hovedstad er en kosmopolitisk europæisk storby, som forener moderne bygninger og livsstil med tidligere tiders autentiske sovjetiske arkitektur. Nyd de mange restauranter, seværdigheder og butikker til priser, der hører til blandt de laveste i Europa.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 23. –26. mar 2023
HOTEL561,-
FLY288,-
I ALT849,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.122,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 561,- per person.


Hotel

Festa Sofia Hotel ligger under 200 m fra butikscentret Bulgaria Mall og sporvognsstoppestedet og tilbyder elegante værelser med gratis WiFi og satellit-tv. Det har et wellness-center og en skønhedssalon samt 2 restauranter, 3 barer og 4 konferencelokaler.

Spa-centret omfatter sauna og dampbad. Gæsterne kan også træne i fitnesscentret eller nyde en af ​​massage- og aromaterapibehandlingerne. Der er også en frisør på stedet.

Alle Festa Sofias værelser har panoramaudsigt over byen eller Vitosha-bjerget. De har aircondition og værdiboks. Hvert værelse har eget badeværelse med badekar.

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sofia:

FRA københavn: 23. –26. mar 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sofia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365