Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Firenze for kun 1.405,-


5 dage i Firenze for kun 1.405,- per person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Firenze er en sand perle i det smukke Toscana. Byen udgør de perfekte rammer for en rejse med gode vine, lækker mad, storslået kunst og betagende omgivelser. Bykernen med de fleste seværdigheder er nem at finde rundt i på egen hånd. Midt i Firenze ligger den enorme domkirke Santa Maria del Fiore med sin smukke og verdensberømte kuppel. Ud fra domkirken snor de middelalderlige gader sig, med pragtfulde torve og majestætiske bygninger.

 

SE det gode tilbud HER:
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 15. – 19. apr 23 (4 NÆTTER)
HOTEL816,-
FLY589,-
I ALT1.405,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.631,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 816,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

 


Firenze:


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede A Beautiful Florence B&B, der ligger i en historisk bygning, blot 3 km fra byens centrum. Der tilbydes gratis WiFi overalt, righoldig morgenmad samt elegante værelser med fladskærms-tv.

Samtlige værelser er elegant indrettede i landlig stil med lyse træmøbler og sans for detaljer. Samtlige værelser har termoruder og eget eksternt badeværelse.

Foran B&B ligger der et busstoppested med direkte forbindelser til og fra Santa Maria Novella Station, 20 m derfra.

Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 15. – 19. apr 23

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365