Tilføjet 10. januar 2017

Super priser til Canada med wow air! F.eks. Montreal, Canada for 1.127,-

Afrejse: januar til april

Rejsemål: Toronto, Canada for 1.885,- eller Montreal, Canada for 1.127,-

 

Fly: WOW air, 1 stop.

Til Toronto – via Island.


Der er mange datoer til denne pris. Se i WOW airs lavpriskalender. – Find dit fly her

Find dit passende hotel i Toronto her: Vis hoteller

Find evt. din billeje her.

 

Til Montreal  – via Island


Der er rigtig mange datoer til denne pris. Se i WOW airs lavpriskalender her:  her og bestil så hos momondo her

Find dit passende hotel i Montreal her: Vis hoteller

Find evt. din billeje her.

Book hotel med gratis afbestillig eller vent med at bestille indtil du har fået bekræftelsen, da der kan være tale om en fejl hos BravoFly. Se under yderligere information. – Prisen på 1.885,- er dog garanteret, da den er på WOW airs egen hjemmeside.

 

Rejseforsikring:

Det kan blive ufatteligt dyrt, hvis man kommer galt afsted i USA uden en rejseforsikring. Et simpelt benbrud kan f.eks. løbe op i 125.000,- Jeg anbefaler derfor på det kraftigste at man har en rejseforsikring. Hvis du har en i forvejen skal du være opmærksom på, at den skal dække hele verden. – Hvis du ikke har en kan du indhente et tilbud her via Findforsikring.dk

 

Yderligere information

Da prisen er ca. 500,- billigere hos Bravofly end hos wow air selv anbefaler jeg, at du venter med at bestille hotel indtil du har fået bekræftelse og modtaget billetten for flybestillingen, eller at du booker hotellet med gratis afbestilling da der kan være tale om en fejl i BravoFlys bookingsystem. (Hvilket kan medføre en annullering af billeten og tilbagebetaling af dit betalte beløb)

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Prisen er uden bagage. (Kun håndbagage) – Bagage kan selvfølgelig tilkøbes.

Du kan også skrive til mig på facebook eller udfylde formen med dine ønskede datoer, så søger jeg den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.

Har du spørgsmål, kan du kigge her eller skrive til mig herunder.