Le Meridien Hamburg

5/5

Designhotellet Le Méridien Hamburg ligger midt i byen med en fantastisk udsigt til søen Außenalster. Du kan spise på Heritage Restaurant and Bar på 9. sal og frit benytte helseklubben med fitnesscenter og pool. Hotellet har også gratis wi-fi overalt.

De moderne indrettede værelser på Le Méridien Hamburg har aircondition, trægulv eller gulvtæppe, fladskærms-tv, faciliteter til at lave varme drikke samt elegant badeværelse med badekar eller bruser. 

Heritage Restaurant and Bar serverer international morgenbuffet hver dag. Restauranten har fantastisk panoramaudsigt over søen Außenalster og Hamborgs bymidte. Du kan også vælge at spise aftensmad på restauranten som har specialiseret sig i moderne fusionsretter med inspiration fra de asiatiske og franske køkkener samt bøffer der tilberedes i den 800° varme Southbend-ovn.

Spaområdet Emotion på 450 m² er det oplagte sted at slappe af. Det har opvarmet, indendørs pool, døgnåbent fitnesscenter og dampbad. Du kan også bestille behandlinger og massage. Hotellet har endvidere moderne lobby med skrivebord og dagsbar.

Hamborgs hovedbanegård ligger 10 minutters gang fra hotellet. Der ligger et varieret udvalg af butikker, museer og restauranter under 10 minutters gang derfra.