4 dage i Budapest på 5-stjernet luksushotel med Spa.

Charmerende Budapest er altid et besøg værd! Forkæl jer selv i et af de verdensberømte spabade eller nyd byens smukke arkitektur og mange kulturelle seværdigheder.

Rejsemål: Budapest, Ungarn
Rejselængde: 3 overnatninger
Afrejse fra København 12. februar 2018
Pris i alt for tre personer fra København kun: 3281,-


Prisoversigt og links

 

FRA KØBENHAVN DEN 12. – 15. februar 2018 (3 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt for 3 personerHotelFly
32.933,- | 348,-3281,-Vis HotelVis fly

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

 

Det 5-stjernede Corinthia Budapest er en sand fornøjelse at bo på. Hotellet hører til i den absolutte top og serviceniveauet er enestående.

Se mere om “Corinthia Budapest” her: Vis Hotel

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af mig foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: Direkte

 

Fra København er prisen for direkte fly med Ryanair 348,- pr. person med rejsedatoerne den 12.-15. februar 2018.

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dkYderligere information

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

I flyprisen indgår der kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.