Rundrejse i Vietnam for Christina + familie i alt 5 personer:

Afgang fra København 9. juli 2018 (ankomst i Hanoi 10. juli)
Hjemkomst til København 6. august (afgang fra Ho Chi Minh 5. august)

Pris i alt for hoteller: 18.337,- (to værelser til i alt 5 personer)
Pris i alt for fly: 30.165,- (5 personer)

Pris i alt for hotel og fly: 48.502,-

I Hanoi opfordrer vi jer til at tage på udflugt i et par dage til Halong Bay, der er en af de absolut største seværdigheder i Vietnam. Her overnatter man typisk på en båd. Vi har ikke indregnet dette i prisen, da det er lettest og billigst at bestille det i Vietnam. Spørg på hotellet i Hanoi.

Vi har tilrettelagt rejsen således, at I tilbringer en uge i Mui Ne. Her er der både en god strand og gode udflugtsmuligheder.

 

RUTEN OG HOTELLER (TO VÆRELSER TIL i alt 5 PERSONER)

Hanoi 10.-13.juli Vis Hotel Pris: 2.332,-

Halong Bay 13.-15. juli – bookes i Hanoi

Hue 15.-17. juli Vis Hotel Pris: 977,-

Hoi An 17.-21. juli Vis Hotel Pris: 2.252,-

Nha Trang 21. – 24 juli Vis Hotel Pris: 1.710,-

Mui Ne 24. – 31. juli  Vis Hotel Pris: 8.561,-

Ho Chi Minh City (Saigon)  31.-5. august Vis Hotel Pris: 2.505,-

Pris for hoteller i alt: 18.337,- (To værelser til i alt 5 personer)

 

Hanoi:Hanoi er en charmerende by. Oplev de gamle krogede gader i den gamle bydel, de mange smukke parker og søer og de fransk inspirerede lange brede boulevarder. Gå endelig ikke glip af Halong Bay. Et imponerende naturlandskab med tusindvis af smukke kalkstensøer og imponerende grotter.

 

Hue: I det centrale Vietnam ligger Hue, hvorfra 13 konger har regeret Vietnam. Mærk historiens vingesus når du træder ind i den imponerende kongeby, som er opført med bymure og voldgrave. Citadellet består af fæstningsværker, kongelige paladser, den forbudte by og andre royale bygninger.

 

Hoi An Hoi An bliver af mange betragtet som Vietnams hyggeligste by. Når man træder ind i byen og ser arkitekturen er det som at træde direkte ind i Vietnams fortid. Indbyggerne er imødekommende og atmosfæren er fantastisk. Her oplever du autentisk vietnamesisk kultur. Hoi An er med god grund optaget på Unescos verdensarvsliste.

 

Nha Trang Nha Trang tilbyder en fantastisk lang og dejlig badestrand. Byen byder også på et festligt natteliv med mange restauranter, barer og diskoteker.

 

 

Mui NeMui Ne er en dejlig badeby med gode muligheder for surfing og golf. I må ikke snyde jer selv for en udflugt til de storslåede hvide og røde sandbanker. Et utroligt smukt syn og en uforglemmelig naturoplevelse.

 

Ho Chi Minh City (Saigon) Ho Chi Minh City er Vietnams største by og byder på mange spændende oplevelser. Oplev bl.a. de overvældende historiske udstillinger fra Vietnamkrigen. Byen summer af liv og byder på utallige butikker og seværdigheder. Det er oplagt at nyde en pause på en af de spændende restauranter, hvor man kan nyde det formidable vietnamesiske køkken

 


Fly:

Fra København til Hanoi d. 9. juli med en enkelt mellemlanding i Hong Kong. Bemærk at flyet lander 10. juli 2018

Fra Ho Chi Minh til København d. 5. august med en enkelt mellemlanding i Hong Kong.

Vis Fly

Fly i alt for 5 personer: 30.165,-


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

Det er let og billigt at komme rundt i Vietnam. Transport mellem byerne arrangeres nemmest og billigst i på stedet. De fleste hoteller er behjælpelige med information og billetter til bus og tog. Bestil gerne billetterne et par dage i forvejen.

Bemærk: Rejser I med tog over længere distancer kan det være en blandet fornøjelse at vælge billettypen “Seat”. Det er hårde sæder. Overvej i stedet “Hard Sleeper”, der er en tynd madras eller “Soft Sleeper”, der er en dyrere men mere komfortabel.

Klik her for yderligere information om Transport i Vietnam

Yderligere information

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før I bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.