Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Falkenberg Strandbad for kun 527,-


Wellnessophold på Europas mest luksuriøse spa Falkenberg Strandbad for kun 527,- per person inkl. morgenmad og spa-adgang!

Direkte på den vidunderlige Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad med den luksuriøse spaafdeling. Hotellet er et af Europas mest luksuriøse spahoteller, og det blev i 2017 tildelt den prestigefyldte pris World Luxury Spa Award som det bedste spahotel i Europa. Stress af på dette fantastiske hotel og oplev nydelsen på egen krop.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Vi har taget udgangspunkt i et et ophold pinsesøndag 2023. Der er dog rigtig mange datoer at vælge imellem i marts til juni 2023.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Du bor i et lækkert standardværelse, der er indrettet i skandinavisk-badehotelsstil, med pastelfarver og stilrige møbler. Værelserne ligger med udsigt mod spagården, har dobbeltseng med eget bad/toilet, TV, minibar og trådløst internet. Strandhotellet ligger i Falkenberg, der er en populær sommerdestination for strandglade gæster. Hotellet ligger blot 2 km fra byens centrum, der har en super fin “Gamla Stan” samt et spændende udvalg af butikker og restauranter. Hotellet ligger også ud til den store Skrea Strand, der består af 2 kilometers sandbred, små klitter og badebro.

Se mere her

ALTERNATIVE DATOER

Der er flere alternative datoer til billige priser.

SE MERE HER
1. – 2.68. – 9.611. – 12.615. – 16.6
18. – 19.624. – 25.827. – 28.831.8 – 1.9

og mange mange flere i marts til juni samt august til december…


Læs videre efter annoncen

Annonce


hotelindtryk


TRANSPORT

 

Fra Sjælland: Er du i bil, så ligger Falkenberg Strandhotel kun ca. 2 timers kørsel fra København. Fra Nordsjælland er det oplagt at tage Helsingør – Helsingborgfærgen. Fra Helsinborg er der ca. 1 times kørsel til hotellet.

Det er også muligt at tage toget. Fra Københavns hovedbanegård tager til ca. 2,5 timer.

Fra Jylland: Er du i bil, så kan du f.eks. tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg eller Grenaa til Halmstad. Fra Göteborg er der ca. 1 times kørsel men der fra Halmstad er ca. 30 minutters kørsel i bil eller tog.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer, men et barn under 4 år indgår gratis.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365