Vi finder de bedste rejsetilbud

Getaway i Kristi Himmelfartsferien: 4 dage ved Vesterhavet for kun 464,-


4 dages forlænget weekend i Kristi Himmelfartsferien for kun 464,- per person inkl. ferielejlighed med 3 soveværelser, adgang til pool og beliggenhed i første række med fjordudsigt!

Nyd Kristi Himmelfartsferien ved det naturskønne område ved Limfjordens udmunding i Vesterhavet. Her ligger Agger Havn Feriecenter, der er et ideelt sted for en hyggelig forlænget weekend med aktiviteter for hele familien. Området mellem hav og fjord byder på et utal af udflugtsmuligheder. Her kan du f.eks. tage på fisketure eller nyde den pragtfulde, hvide sandstrand ved Vesterhavet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.856,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 464,- per person ved 4 personer. Der er flere alternative datoer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Andre sommerhuse

Sol og Strand har et stort udvalg af sommerhuse i hele Danmark.

 

Se et udvalg her:
NordvestjyllandJyllands Vestkyst
 
LimfjordslandetBornholm
 
NordøstjyllandDjursland
 
SydøstjyllandFyn og Øer
 
Lolland, Falster, MønSjælland
 
LuksussommerhuseLast Minute

Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Agger Havn Feriecenter består af 101 ferieboliger. Denne dejlige feriebolig, som ligger i første række med fjordudsigt, er på 60 m2 fordelt på 1½ plan og indrettet til 6 personer. Stueetagen indeholder en opholdsstue med bl.a. stereoanlæg med CD-afspiller og 26″ fladskærms-TV tilkoblet fællesantenne. Stuen er kombineret med det nye køkken (2007), som er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, emhætte samt komfur med keramiske kogeplader. Badeværelse med bruseniche.

Overalt i lejligheden er der tapetserede vægge og trælofter. Gulvene er belagt med tæpper. Til hver bolig hører en delvis afskærmet, sydvendt terrasse med havemøbler.

Af gratis fællesfaciliter findes dejlig, indendørs swimmingpool, sauna, bordtennis, beachvolley, minigolf, petanquebaner, boldbane og stor legeplads.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365