Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Apulien for kun 1.165,-


5 dage i Apulien for kun 1.165,- inkl. fly og luksuriøst 4-stjernet slotshotel med spa og god beliggenhed!

Apulien ligger i det sydlige Italien på støvlelandets hæl og er italienernes eget foretrukne feriested. Området er et skatkammer af oplevelser som de charmerende hvide byer, gyldne sandstrande, imponerende kirker, overvældende bjergrygge og magiske borge.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 15. – 19. maj 2024
HOTEL731,-
FLY434,-
I ALT1.165,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.462,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 731,- per person.

 


Hotel

Castello Conti Filo ligger i Torre Santa Susanna, et slot fra det 16. århundrede. Hotellet tilbyder stort spabad og elegante florentinske værelser og suiter med LCD-tv med satellitkanaler. Værelserne på Conti Filo Castle har eget badeværelse med bløde badekåber og tøfler. De er alle indrettede med antikke møbler og luksuriøse tekstiler.

Gæsterne kan nyde hjemmebagte kager, bagværk og frisk frugt til morgenmad, som kan serveres på terrassen i godt vejr. Slottet har også et museum, kirke og bibliotek. Efter at have udforsket Puglia-landskabet på ejendommens gratis cykler, kan man slappe af i den fredelige have.

 

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter til Bari i Apulien:

FRA billund: 15. – 19. maj 2024


Apulien


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Apulien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365