Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Ringkøbing for kun 560,-


Weekend i Ringkøbing for kun 560,- per person inkl. overnatning på historisk hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Ringkøbing er en af Danmarks mest idylliske byer med skøn beliggenhed ud til Vesterhavet og kilometervis skønne badestrande.
Byens historie går helt tilbage til midten af 1200-tallet. Den intime og hyggelige atmosfære i bykernen med smukke, gamle huse ud til snævre, brostensbelagte gader med spændende butikker og gode restauranter gør Ringkøbing til en utrolig hyggelig og populær by.
Området omkring Ringkøbing inviterer til mange ferieaktiviteter. Uanset hvor du befinder dig finder du smuk uberørt natur overalt. Tag f.eks. på cykeltur rundt om Ringkøbing Fjord og nyd den friske vesterhavsluft. Der er også en bred vifte af aktiviteter for vandelskere, hvad enten det er sejlads, windsurfing, fiskeri, kanosejlads eller det helt nyåbnede Lalandia i nabobyen Søndervig.

Hotel Ringkjøbing, som blev opført ca. år 1600, er byens ældste hus, bortset fra kirken. Hotellet ligger lige på byens torv og er et af de ældste hoteller i Danmark med 59 stemningsfulde værelser, som alle er nænsomt renoverede.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.119,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 560,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365