Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Alter Meierhof for kun 1.074,-


Wellnessophold på det 5-stjernede luksushotel Alter Meierhof for kun 1.074,- per person inkl. morgenmad og adgang til hotellets eksklusive wellnessafdeling!

Det bliver bare ikke meget bedre end på Alter Meierhof. Det super lækre 5-stjernede luksushotel er en perle omgivet af skov, eng og vand. Hotellets stilfulde wellnessområde inviterer til en verden af fred og ro og byder på opvarmede indendørs og udendørs swimmingpool, tyrkisk bad og et bredt udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger. Badegæsterne kan nyde en enestående udsigt over Flensborg Fjord og den danske kyst. De 54 værelser på Alter Meierhof er unikt indrettet i eksklusive materialer med harmonisk komfort, hvor der er kælet for hver eneste detalje

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 2.174,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.074,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365