Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i Malmø for kun 241,-


Weekendophold i Malmø for kun 241,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed i hjertet af byen!

Besøg Sveriges tredjestørste by, Malmø, på en dejlig storbyferie i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og indbyder til en miniferie eller et weekendophold. Byen har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning og er blevet meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 481,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 241,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

ProfilHotels Hotel Garden ligger 250 m fra Malmøs hovedtorv, Stortorget, og omkring 5 minutters gang fra hovedbanegården. Hotellet har gratis wi-fi, fitnesslokale og sauna. Efter en tur i saunaen kan man slappe af i den charmerende taghave omgivet af frugttræer og urter. Alle værelserne har kabel-tv, skrivebord og strygeudstyr. Nogle af dem har desuden opholdsområde med sofa. ProfilHotels Hotel Garden tilbyder gratis adgang til fitnesscentret Nordic Wellness, der ligger tæt på hotellet. Der serveres stor morgenbuffet uden beregning på stedets restaurant hver dag. Senere på dagen er der a la carte-menu på restaurant La Gare i hotellets stueetage. Hotellet har en bar hvor du kan få drinks fra mandag til lørdag. Om søndagen kan du bestille drinks fra receptionen. Hotellets centrale beliggenhed gør det nemt at komme rundt til de forskellige kulturtilbud samt underholdnings- og spisesteder. Butiksstrøget Södergatan ligger blot 150 m fra hotellet.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365