Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lesbos med halvpension for kun 3.239,-


1 uge på Lesbos for kun 3.239,- per person inkl. fly og lækkert 4,5-stjernet hotel med halvpension og pool!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

 

SE det gode tilbud her
Bemærk: Bravo Tours har mange rejser at vælge imellem. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 16. – 23. jun 24 (7 nætter)
v/2 personer3.239,-

 

billund: 9. – 16. jun 24 (7 nætter)
v/2 personer3.439,-

 

billund: 2. – 9. jun 24 (7 nætter)
v/2 personer3.439,-

 


Hotel

Lækkert hotel med fantastisk udsigt

Sunrise Resort Hotel er et rigtigt lækkert hotel i udkanten af Eftalou og forholdsvis tæt på Molivos centrum. Her bor du i fredfyldte omgivelser med udsigt til både havet og bjergene. Den maleriske beliggende på bakketoppen giver et fantastisk udgangspunkt for en vidunderlig og afstressende ferie.

Et smagfuldt poolområde omkranset af svajende palmer med små hyggelige gemmesteder for både børn og voksne. Vil du holde en pause fra solen, er der gode faciliteter såsom et mindre fitness, mulighed for massage og hyggelig poolbar. Lobbybaren på hotellet har en fantastisk terrasse med en smuk udsigt over havet. Et skønt sted at nyde solnedgangen.

Hotel Sunrise Resort er et af de større hoteller på øen med gode faciliteter, hvor kvalitet er i højsædet. Et skønt hotel for hele familien. Hotellet tilbyder både tennis og bordtennis. Vil du forkæle dig selv, har hotellet også sauna samt jacuzzi mod gebyr.

Der kører en gratis shuttlebus til Molivos flere gange dagligt.

Sådan bor du
Du bor i stilfulde, velindrettede dobbeltværelser med plads til tre (to voksne og et barn) eller fire personer (to voksne og to børn). Alle værelser er med eget bad og toilet, aircondition samt balkon eller terrasse. Alle værelser har også TV, telefon, hårtørrer samt minibar (mod gebyr). Der er er balkon/terrasse med havudsigt.

Pension
Opholdet er er med halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Sunrise Resort Hotel
Hotellet byder på en del trapper og kan derfor ikke anbefales til gangbesværede.
Der er gratis poolhåndklæder.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund til Lesbos:

FRA Billund: 16. – 23. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365